Zbulohet piktura e rrallë e Edi Ramës e vitit 1987

Portali Albeu sjell për lexuesit e saj një pikturë të rrallë të realizuar në mur në Lushnjë e bërë në vitin 1987.

Përmes ngjyrave të errëta, ish-piktori Edi Rama, tashmë kryeministër i Shqipërisë, përmes ngjyrave të tij ka shprehur luftën e fortë të popullit në zonën e Myzeqenë.

Edi Rama, i lindur më 4 korrik 1964 është politikan, publicist dhe piktor shqiptar, Kryetar i Partisë Socialiste të Shqipërisë dhe kryeministër i Shqipërisë.

Edi Rama është i biri i Skulptorit të Popullit Kristaq Rama, skulptor i mirënjohur. /Albeu.com/