Kryeministri e nis me Lalëzin dhe përfundon në Kepin e Rodonit

Edi Rama poston foto nga rruga e re nga Lalëzi-Kepi Rodonit:”Mirëmëngjes dhe me këto pamje të rrugës së re Lalëz-Biz-Drac-Kepi i Rodonit që është pranë përfundimit duke plotësuar të gjithë infrastrukturën rrugore të zonës turistike të Ishmit në Durrës, ju uroj një ditë të mbarë”- shkruan kryeministri.