Jep dorëheqjen kreu i Vetëvendosjes, Visar Ymeri

Kreu i Vetëvendosjet, Visar Ymeri ka dhënë dorëheqjen nga të gjitha pozitat dhe funksionet e tij në këtë parti.

“Që nga disa e sotme kam vendosur që të dorëhiqem parevokueshëm nga gjitha pozitat e LVV-së. Është një prej vendimeve më të vështira që e kam marrë në jetë. Ka një kohë të gjatë që për më shumë se 1 vit që jemi duke u përballur me një problem që nuk e përkrahi dhe se kam dëshiruar”, ka thënë ai, sipas Indeksonline.

Ai shtoi se nuk mbështet lidhjet që disa persona kanë bërë në emër të Albin Kurtit, “Është e panevojshme sepse Lëvizja i ka organet e veta”, u shpreh Ymeri.