Bayerni i Mynihut dedikim special për shqiptarët, uron shqip ndërrimin e viteve

Dihet që Gjermania dhe kryesisht Bayerni i Mynihut ka shumë tifozë në Shqipëri.

 Me rastin e fundit të vitit,nga ana e klubit gjigant europian, ka ardhur një urim special.

Ekipi gjerman ka falenderuar të gjithë tifozët shqipëtarë për përkrahjen si dhe ka bashkëngjitur një foto me mbishkrimin “Faleminderit”.