FOTO/ Mjerimi në Postribë dhe një apel Ramës, nga Voltana Ademi

Ne Postribë, me familjet në veshtirësi ekstreme ekonomike, duke u munduar që ky fundvit të jetë sadopak ndryshe.

Dhimbja është e madhe, në pamundësi për të siguruar bukën e përditshme, pa një ditë të nesërme. Ushqimi që arrijmë t’u sigurojmë gjatë vitit nuk mjafton! Realitet i dhimbshem…paraplegjikë, të verbër, të pamundur, të lodhur nga jeta …varfni

Shpresoj që ndokush nga qeveria të lexojë e të shohë. E vërteta flet! Mjafton me lexu e me pa!
Minimalisht, të na japin mundêsinë t’i akordojmë ndihmën e duhur ekonomike. Është e lehtë zgjidhja! Me shumicën e votave në parlament ndryshohet ai ligj çnjerëzor që ia ka hequr e nuk ua jep këtë të drejtë!