Qeveria pension të posaçëm për disa artistë

Disa artistë dhe sportistë të njohur ndër vite do të marrin pension të posaçëm. Vendimi është marrë në mbledhjen e fundit të qeverisë. Në listë përfshihen emra të njohur në fushën e artit dhe sportit, ndërsa propozimet janë bërë nga ministritë e linjës. Më poshtë emrat e përfituesve.

Yllka Mujo

Adelina Mamaqi

Anita Dibra (Tartari)

Xhuljeta Kulla

Kozara Kati

Xhemal Mato

Naxhi Bakalli

Faruk Kalleshi

Dhimitraq Dhionis Orgocka

Agron Dine

Bujar Kokonozi

Viktor Zhusti

Ahmet Pashaj

Robert Papavrami