Foto interesante të vitit 2017

Emisioni i djeshëm “Debati në Channel One” të gazetarit Roland Qafoku iu kushtua medias shqiptare përgjatë vitit 2017. Gjatë emisionit u publikuan 10 foto-lajm nga më interesantet dhe më me humor nga vendi.

Secila foto është e shoqëruar me një diçiturë thumbuese. Shikojini dhe komentojini vetë!