Kryeprokurori i ri, ish-presidenti: Rama sapo e futi vendin në një spirale kaotike

Ish-presidenti, Bujar Nishani ka reaguar pas zgjedhjes së kryeprokurores së re me votat e 69 vota.

‘Sot në mënyrën më të papërgjegjëshme qeveria e futi vendin në një spirale kaotike shumë të rrezikshme. Kushtetuta u gris, Parlamenti humbi legjitimitetin ligjor, politik dhe moral!’, shkruan ish-presidenti Bujar Nishani në faqen e tij në Facebook.

Arta Marku u zgjodh kryeprokuror