“Arte marciale”, macja mund kundërshtaren vetëm me një lëvizje

Beteja midis dy maceve në  Kinë ka përfunduar shumë shpejt, pasi njëra prej tyre me anë të një lëvizje mahnitëse mundur kudërshtaren e saj.

Ngjarja ka ndodhur në Shangai dhe padyshim që këto mace e vërtetojë që janë kineze, pasi lëzivja e tyre krahasohet me artet marciale.

Në videon shihen macet që mbajnë kontaktin me sy me njëra-tjetrën, më pas njëra prej tyre me mjeshtëri kapi prej qafe kundërshtaren duke e hedhur në tokë.