Rama batuta me Ademin: Ministri vjen, ti ikën

Rruga e re turistike e Velipojës ka bërë bashkë kryeministrin Edi Rama dhe kryetaren e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi. Gjatë inspektimit të rrugës, kryeministri u informua për ecurinë ndërsa i kërkoi Benet Beci, kreut të Fondit Shqiptar të Zhvillimit që të potësohen të gjitha kërkesat e kryetares.

Edi Rama-Benet Becit: Jo mund, duhet… A tha kryetarja!

Beci: Dakord.

Një batutë rama shkëmbeu edhe për ministrin, Ditmir Bushati në lidhje me marëdhëniet e tij me kryebashkiaken.

Rama-Bushatit: Ke ndonjë merak?

Bushati: Kryetarja e di.

Ademi: Më bëhet shumë qejfi që ministri bashkohet me mua, për zgjidhjet teknike.

Rama: Ministri bashkohet, por ti nuk i afrohesh.

Ademi: Është i ftuar në të gjitha rastet.