Kjo është video drithëruese/ Elektricisti kalon lumin mbi litar

Vetëm me një litar dhe pa asnjë mjet tjetër sigurie, një elektriçist duhet të kalojë lumin Drinos për të mbërritur tek shtylla, në fshatin Lunxhëri në Gjirokastër.

Elektriçistët po punojnë për të riparuar rrjetin e dëmtuar elektrik, në mënyrë që të furnizohet me drita edhe Lunxhëria.