“Epic Lava Tour”, në Hawaii turistët bëjnë xhiron nëpër vullkan (Foto)

Nëse po planifikoni pushime në Hawaii, nuk mund të mos prenotoni “Epic Lava Tour”, një shëtitje në mes të vullkaneve aktiv të ishujve.

Brenda dy orëve vizitorët mund të afrohen aq afër vullkaneve dhe të testojnë veten në nxehtësinë ekstreme. Por ajo që e bën më të jashtëzakonshme është panorama e jashtëzakonshme që shfaqet përpara, e cila duket gati jashtëtokësore.