Petro: Shqiptarët janë meshkuj të nxehtë, kosovarët edhe më të mirë

Poetja Rita Petro, në studion e emisionit Opinion ka thënë se shqiptarët janë meshkuj të nxehtë në raportet intime, e madje se kosovarët janë edhe shumë të mirë.

Petro ka kundërshtuar blogeren Zhaklina Lekatari, e cila është shprehur se meshkujt shqiptarë janë të kompleksuar në seks.

Petro ka treguar se ka patur përvoja të mira me shqiptarët dhe se nuk bie dakord me qëndrimet kundërshtuese.