Çfarë ndodhi brenda Gjykatës në Tiranë? Gjak dhe grushta

Në Gjykatën e Tiranës disa persona u konfliktuan me grushta me njëri-tjetrin. Ata janë të së njëjtës familje dhe u përplasën brenda ambienteve të gjykatës. Forcat e ndërhyrjes së shpejtë erdhën, dhunshëm, në ndihmë të zgjidhjes së konfliktit.