Prokuroria e Krimeve të Rënda nis hetim pasuror ndaj Tahirit, iu nis shkresë edhe bankave

Prokuroria e Krimeve të Rënda  ka nisur  zyrtarisht hetim pasuror për ish ministrin e Brendshëm Saimir Tahirin raporton televizioni “Fax News”.  Prokuroria kërkon të dhëna financiare për Tahirin.

Po kështu Prokuroria e Krimeve të Rënda  ka gati shkresën zyrtare për bankat e nivelit të dytë pasi kërkon të dhëna financiare të ish-ministrit.  Krimet e Rënda iu kanë nisur shkresë ZPRR-së, Tatimeve dhe Doganave. Mësohet se ky hetim vjen si bashkëpunim me ILDKP-në. vi