Kush e shkrin Alban Dudushin? Videoja që tregon…

Me Kroi Artin jemi njohur më së shumti falë Bietës, se babi Albani s`ka qenë aq dorëlëshuar. Ishte prapë Bieta ajo që e postoi diçka me të na e solli me figurë dhe zë, me video.

Pasi mami e ka larë, e ka bërë të pastër e pudrosur gati për gjumë, babi Albani do ta përkëdhelë pak. E ka marrë hopa te duart dhe është duke u shkrirë fare përballë asaj të qeshurës që i biri bën me të.

Mami ka ndenjur pak aty te kolltuku dhe shijon përkëdheljet e dy burrave të shtëpisë, ndërkohë që bën këtë videon që pamë ne.

View this post on Instagram

Para se te shkojme tek krevati…

A post shared by Bieta Sulo (@bietasulo) on