Lamtumirë e bukura Adelë! Homazhet në Kavajë (FOTO)

Ikja e parakohshme e gazetares dhe prezantueses, Adelajda Xhamani, ka lënë dhimbje dhe lot.

Bukuroshes së ekranit do ti jepet sot lamtumira e fundit në Kavajë, qytetin që Adela e donte, pavarësisht se u largua për ti dhënë jetë ëndrrës së saj, por që u shua në mes të dielën në këtë fund tetori.

Në qendrën kulturore ”Aleksandër Moisiu” po mbahen homazhet në nder të saj. Në krye ndodhet fotografia që shkëlqen. E bukur dhe plot dritë, mirësia e saj përshkon fytyrën engjëllore sikur kërkon të thotë: ”Që nuk jam larguar, do të jem gjithmonë pranë jush”.