Artan Hoxha: Kam video me zë dhe figurë të Ramës. Skandal! Do ta trasmetoj

Gazetari Artan Hoxha ka reaguar në lidhje me sulmin e turpshëm të kryeministrit Edi Rama kundrejt gazetarëve të medias shqiptare, duke lëshuar një bombë të vërtetë.

Sipas gazetarit investigativ, halli i Ramës është  diku tjetër, më konkretisht tek ekzistenca e disa videove të regjistruara me zë e figurë.

Hoxha nuk tregon për përmbajtjen e këtyre videove, por i premton kryeministrit se sikur të gjitha mediat të shuhen, sërish do të ketë një vend i cili do ta shfaqë atë video me zë e figurë.

Për çfarë videoje ta ketë fjalën gazetari?

Për më tepër lexoni statusin e plotë të Artan Hoxhës:

(Marrë nga www.folshqip.al)

http://folshqip.al/artan-hoxha-kam-video-me-ze-dhe-figure-te-rames-skandal-do-ta-trasmetoj/