‘Misteri’ i vetullës së Adelina Ismailit, këngëtarja flet për herë të parë (Foto)

Këngëtarja Adelina Ismaili është shquar gjithmonë për paraqitjet e saj unike.Ishte e para që theu tabutë në vitet e para luftës, duke u shfaqur ekstravagante në klipe.

Një detaj ka rënë gjithmonë në sy nga publiku te paraqitjet e saj ishte vetulla e saj e majtë, e prerë në mes.Ka qenë gjithnjë një detaj i përsosur, që binte në sy dhe i jepte një pamje edhe më tërheqëse, sikur të ishte prerë me qëllim.

Por në fakt, vetë Ismaili në një intervistë të dhënë vite më parë për “1001 pse?”, kishte rrëfyer ‘misterin’ e kësaj vetulle. Bëhej fjalë për një ‘dhuratë’, të cilën e kishte marrë nga zënka me morën e saj Emën, kur ishin të vogla. Më tej, këngëtarja ka treguar se nuk kishte shkuar në spital për mjekim por për të ishte kujdesur gjyshja.