Mësuesja ndërhyn për të ndalur zënkën midis 2 nxënëseve, por e pëson keq

Një mësuese e ka pësuar shumë keq pasi ka ndërhyrë për të ndalur zënkën midis dy nxënëseve. Pamjet shokuese tregojnë momentin kur vajzat fillojnë të ulërasin dhe më pas të godasin njëra-tjetrën.

Kur mësuesja ndërhyri për ti qetësuar, nxënëset filluan që ta godisnin edhe atë.

Ngjarja ka ndodhur në një shkollë të mesme në Gjeorgji dhe video është filmuar nga nxënësit e tjerë që ndodheshin aty, të cilët kanë ndërprerë regjistrimin për të ndihmuar mësuesen e tyre.