Luan Rama: Programi i qeverisë, metaforë injorance! (VIDEO)

Zëvendëskryetari i LSI-së, Luan Rama e ka cilësuar programin qeverisës si “metaforë të injorancës”. Në fjalën e mbajtur në Kuvend, ai tha se nuk shihte asnjë arsye se përse duhej votuar programi qeverisës.

Ai tha se nga termat e qeverisë është hequr fjala për “Shqipërinë euroiane”. Luan Rama tha se programi i ngjan fushatës elektorale të PS, pa ide dhe pa projekte.

(Më poshtë mund të ndiqni videon e fjalimit të Luan Ramës).