Dhjetë personat që gjetën “veten e tyre” në galeritë e artit

Arti i krijuar nga njerëzit është vetëm kopje e asaj çka ekziston në të vërtetë, e piktura profil e dëshmojnë më së miri këtë.

A ju ka ndodhur që të shkoni në një galeri pikture dhe të “gjeni veten” aty?

Mbase jo, por këta dhjetë persona gjetën rastësisht sozinë e tyre në piktura dhe nuk nguruan të bënin edhe një fotografi.

“Bored Panda” ka përpiluar një listë të këtyre udhëtarëve të dyshuar të kohës që kanë hasur “binjakët” e tyre të ruajtur në kanavacën e vjetër.