Dështimi i madh i iPhone, i ndodhi në prezantimin live (VIDEO)

Kompania “Apple” ka prezantuar zyrtarisht modelin e ri të shumëpritur dhe të shumëpërfolur të iPhone, “iPhone X

Phone X është telefoni i mençur i Apple.

Një ndër vecoritë e kësaj serie është hapja e telefonit me anë të fytyrës.

Gjatë prezantimit të djeshëm kreu i programevë në Apple, Craig Federighi ishte në skenë dhe donte të tregonte se si mund të hapet fare lehtë telefoni, duke i treguar fytyrën.

Zëvëndës drejtori i Apple, nuk arriti të hapë telefonin në prezantimin live para miliona ndjekësve.

Më pas ai e pranoi “humbjen” dhe përdori planin B, me rrëshkitje nga poshtë lart me gisht, që funksionoi menjëherë.