Mosha është vetëm një numër për Nicole Kidman

Pavarësisht se në qershor ka mbushur 50 vjeç, mosha për Nicole Kidman është vetëm një numër.

Aktorja e famshme ka pozuar në pishinë për vistës Stellar dhe duket e mrekullueshme.

E veshur me një fustan transparent ylli i Hollywood ka ekspozuar format e saj që çdo vajzë do ti dëshironte.

Nicole ka folur në intevistë për vitet e saj që tashmë po ikin duke u shprehur se për të nuk është aspak problem: “Kjo është jeta ime dhe unë jam shumë e lumtur që jam 50-vjeç.”