Deputeti i PS zbulon talentin në muzikë (VIDEO)

Në këtë formë s’e keni parë kurrë deputetin socialist, luan serenatë korçare me mandolinë (VIDEO). E kemi parë gjithmonë zyrtar, duke mbajtur fjalime politike, por nuk kemi zbuluar ndonjë pasion të tij deri tani, veç faktit që di të jetë një DJ i mirë.

Por, siç duket, Deputeti Socialist  Eduard Shalsi është bërë nostalgjik për vendlindjen e tij Korçën, dhe për serenatën korçare, shkruan newsbomb.al. Ai ka rrëmbyer mandolinën dhe mes miqsh ia ka marrë serenatës korçare. Gjithë të pranishmit sy e vesh kanë dëgjuar disa minuta teksa Shalsi i bie mandolinës, duke treguar dhe talentin e tij në veglat muzikore. /newsbomb.al/

 


Eduard Shalsi serenatë korçare by newsbomb-al