VIDEO/ Nuk ju zë gjumi natën, ja çfarë duhet të bëni

Ka kaluar koha e gjumit e t’i e di se nuk duhet të mendosh dhe nuk duhet të shikosh..

Ideja se nuk mund të flesh, se nuk të zë gjumi, është acaruese në kulm, përcjell.

Dhe pikërisht acarimi e bën edhe më të vështirë të fjeturit. Por çfarë mund të bësh?

Ndiqni Videon: