Shikoni anijet luftarake dhe nëndetëset ruse

Doni të shikoni anijet luftarake si dhe nëndetëset e marinës ruse.
Ministria e Mbrojtjes e Rusisë ka publikuar foto të paradës që u mbaj në Shën Petersburg me rastin e ditës së Flotës detare në Rusi.

Në këtë paradë që u mbaj të dielën e fundit të korrikut morën pjesë të paktën 50 anije luftarake dhe nëndetëse