David Beckham ndërton “kështjellë” për vajzën e tij

David Beckham është një baba shumë i përkushtuar dhe model pasi kalon shumë kohë me fëmijët e tij.

Ish-futbollisti ka ndërtuar kështjellën e Disney në formatin 3D duke bashkuar 4080 copa për ti bërë një surprizë vajzës së tij Harper.

Ai e ka ndarë lumturinë e tij me fansat  6 ditë pasi filloi ndërtimin e saj dhe shkruan: “Dikush do të marrë në surprizë të bukur në mëngjes.”