Rama publikon raportin për Beratin, ja çfarë i shqetëson më shumë banorët (Tabela)

Kryeministri i vendit Edi Rama ka publikuar sot raportin nga dëgjesat dhe komunikimi me banorët për qarkun e Beratit.
Në vijim të raporteve të publikuara edhe në ditët e kaluara, qytetarët kanë bërë të ditura problemet e tyre në dëgjesat që kanë pasur me deputetët e rinj të zonave të tyre.

Kështu problemi më i madh i qytetarëve të këtij qarku ka të bëjë me gjendjen e rrugëve dhe mungesën e ujit të pijshëm. Më pas vjen edhe mungesa e ujit në parcela.

STATUSI I RAMES
RAPORTI JUAJ
Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Berat.
Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Beratit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport✌🇦🇱
Faleminderit

20746253_10155045657461523_80326333660083372_o

20729080_10155045657486523_3775319333835874563_o

20690152_10155045657511523_3206170347270329642_o