Modelet e “veshura” me ujë, erë, zjarr dhe rërë

Një artiste nga Polonia ka krijuar një projekt shumë të pzakontë që përfshin modele nudo por është me të vërtetë shumë interesant.

Ekipit iu desh 3 ditë për realizimin e projektit ndërsa “veshnin” modelet me rërë, zjarr, ujë dhe erë.

“Për të krijuar veshjet nuk është përdorur fotoshop, por vetëm dritë. Kjo ishte një përvojë shumë rraskapitëse por unë shpresoj që do t’ia vlejë,”-është shprehur fotografja Asida Turava.