I shqetësoi zhurma, ja çfarë i bëjnë kalimtarët Lamborginit (Video)

Shumë njerëz e adhurojnë makinën italiane Lamborghini, për shkak të tingujve të mahnitshëm që lëshon kur ndizet dhe lëviz.

Por, ka të tillë që e duan qetësinë, veçanërisht në orët e hershme të mëngjesit dhe e konsiderojnë zhurmë atë që lëshon motori i super-makinës, raporton Telegrafi.

Më poshtë janë përmbledhur disa raste, kur kalimtarët dhe banorët janë bezdisur nga modele të ndryshme nga Lamborghini.

Ndersa njëri e ka pështyrë një Aventador i cili e frikësoi kur ngriti shpejtësi, një tjetër i ka zbrazur kafenë një modeli tjetër për shkak të acarimit.