FOTO /Histori prekëse! Shihni çfarë bën luanesha kur kupton se preja e saj është shtatzënë

Kjo mbase është histori më prekëse qe keni për të dëgjuar ndonjëherë në jetën tuaj. Askush nuk kishte për ta besuar më parë nëse nuk do të kishte ndodhur, kjo histori mjaft prekëse, ku luanesha pasi kuptoi se preja e saj ishte shtatzënë, i dha jetë të voglit.

Siç shihet edhe nga fotot luanesha pasi ka vrarë një kaproll, ka kuptuar se ajo ishte shtatzënë. Më pas Luanesha sikur të ishte një mjeke, i ka hapur barkun kaprollit dhe e ka nxjerrë të voglin jashtë.

Për më shumë shihni fotot.