Zgjedhjet në PD/Ja kur voton Basha dhe Selami

Që herët në orën 08:00 ka nisur votimi për të zgjedhur kryetarin e ri të Partisë Demokratike, të drejtën e votës e kanë mbi 104 mijë demokratë dhe midis tyre edhe dy rivalët për këtë post, Lulzim Basha dhe Eduard Selami.

Është zbuluar ora se kur ata do të votojnë , Eduard Selami do të ushtroj të drejtën e tij për të votuar në orën 10:00 ndërsa kundërshtari i tij, Basha vetëm një orë më vonë, në orën 11:00 do të votoj në selinë e Partisë Demokratike