Rrezikohen banesat në Manati, 60 zjarrfikës për shuarjen e flakëve (VIDEO)

60 forca dhe mjete zjarrfikëse janë angazhuar për shuarjen e një vatre zjarri në Manati të Lezhës, prej mesnatës.

Operacioni për shuarjen e flakëve është përqëndruar fillimisht ne eleminimin e zjarrit që rrezikonte banesat.