Mesila Doda: Këta që flasin sot për demokraci në PD, më bënë gjyqin publik mua

0

Partia Demokratike është në udhëkryq, ndërsa eksponente të saj janë rreshtuar në dy kampe, pro dhe kundër Bashës.

Figurat e PD kundër Bashës akuzojnë kreun e ngrirë të tyre se me anë të procesit zgjedhor po cenon demokracinë e brendshme të partisë.

Këtë situatë e ka komentuar edhe ish-deputetja e PD, Mesila Doda e cila përmes një statusi në Facebook thotë se shumë prej atyre që flasin sot për demokraci në PD ishin ata që i bënin gjyqin publik para dy vitesh e deri para pak javësh.

Shumë e çuditshmesot po më kujtohet ajo shprehja… çfarë ke mbjellëdo korrësh

Shumë prej këtyre që flasin sot për demokraci në PDishin ata që më bënin gjyqin publik mua para dy vitesh e deri para pak javësh dhe i dukej e tmerrshmekur flisja për demokraci të brendshme e për nevojën e rregullave demokratike në parti…”, shkruan Doda.