Kënga simbol e së majtës që elektrizoi të rinjtë e LRI-së dhe IUSY në Jalë (VIDEO)

Të rinjtë e LRI-së, ashtu siç prej disa vitesh e kanë bërë traditë, edhe këtë vit, ata kanë zgjedhur Jalën për të ngritur kampin e tyre veror.
Por, ndryshe nga herët e tjera, këtë vit në Jalë nga LRI është organizuar festivali i përvitshëm veror i Bashkimit Ndërkombëtar të të rinjve Socialistë, ku janë pjesëmarrës më shumë se 1 000 të rinj vendas e të huaj.

Të rinjtë e LRI-së, dhe jo vetëm kanë kaluar mbrëmjen e djeshme nën tingujt e grupit të famshme Modena City Rumblers, ku kulmi i tyre ka qenë këndimi i këngës së famshme italiane ‘Bella Ciao’, këngë simbol i së majtës.