Të rinjtë nga 44 shtete në Jalë (Foto)

Deputeti i LSI-së Endrit Braimllari komenton aktivitetin e të rinjve të LRI-së në Jalë, aty ku morën pjesë të rinj socialistë nga 44 vende të botës.

Braimllari shkruan se ky aktivitet është një mundësi shumë e madhe për të zhvilluar edhe më tej marrëdhëniet me forumet socialiste rinore botërore. Ky është aktivitet i përvitshëm dhe i organizuar shkëlqyer ku Shqipërisë i bëhet një supër reklamë nga organizatorët e aktivitetit rinor.

Në këtë aktivitet rinor mori pjesë edhe Presidenti i zgjedhur Ilir Meta.