Misteret e një qyteti… zbulohen me Vodafone City

Një mision i mistershëm, që të çon nëpër disa labirinthe sa interesante aq edhe intriguese. Një gjueti thesari që të përpin në kërkim të disa elementeve tëfshehur në15 qytete të Shqipërisë, nëTiranë, Vlorë, Elbasan, Durrës, Gjirokastër, Fier, Korçë, Krujë, Kukës, Lezhë, Lushnje, Pogradec, Sarandë dhe Shkodër.

Një lojë virtuale, me karakter misterioz, qëtë ndihmonpër tëkaluar kurthet e ngritura e për të gjetur elementet. Një shpikje, të cilës s’po i reziston dot më askush.
Eshtë i famshmi Vodafon City 3, i koncpetuar nga Vodafone Albania, që pas suksesit të dy edicioneve të para, është rikthyer sërish fuqishëm në një tjetër dimension, me kufij edhe më të zgjeruar në hartën e itinerarit.

Mjafton të shkarkosh aplikacionin Vodafone City në aparatin Google Play ose App Store, të pranosh Kushtet dhe Afatet, të regjistrohesh duke plotësuar të dhënat e kërkuara (emër, mbiemër dhe ditëlindje) e më pas të përzgjedhësh qytetin ku dëshiron të luash dhe kështu pastaj nis rrugëtimi nëpër nivele, për të gjetur e grumbulluar 10 elementёt të cilët janë të fshehur në secilin prej qyteteve, në objekte të ndryshme dhe që do të zbulohen gradualisht gjatë kohëzgjatjes së lojës.
Këto 10 elemente lidhen me inteligjencёn njerёzore për të arritur atë që quhet- Red Power.
Përgjatë gjithë lojës Vodafone City, Vodafone ka rezervuar një total prej 21 mijë paketa interneti dhuratë si dhe 104 aparate smartphone për lojtarët më të shpejtë, që përfundojnë Nivelin e 10-të të lojës.
Nëse nuk keni hyrë ende në Vodafone City, mos humbisni më kohë. Loja vazhdon deri në fund të korrikut.
Për më shumë detaje apo suport teknik pjesëmarrësit e Vodafone City mund të vizitojnë faqen e Internetit të dedikuarwww.vodafonecity.alsi edhe faqen zyrtare të Vodafone në Facebookwww.facebook.com/vodafoneAl