Aleksandër Frangaj: Basha i hoqi edhe ngjyrën PD. Basha humbi e jo PD

Në emisionin “Opinion” te Fevziu, u debatua se pse humbi Lulzim Basha dhe PD. Aleksandër Frangaj theksoi se nuk humbi PD, por Lulzim Basha, pasi ai edhe ngjyrën ia ndryshoi PD-së. Humbja e PD-së mbetet humbja personale e Bashës. Ai tha se Basha largoi ikonat e PD-së si Jozefina Topalli,etj. Duhet që patjetër Sali Berisha të shkojë në PD dhe të marrë drejtimin. Natyrisht në rolin e kujdestarit, por ama vetëm Berisha duhet të marrë situatën në dorë.

Aleksandër Frangaj që njihet si mik personal i Sali Berishës, insiston që Berisha të rimarrë drejtimin e PD-së derisa të zgjedhë një figurë emblematike në selinë blu.

Ndërkohë Lulzim Basha, thuhet brenda zyrave të PD-së, po mendon dorëheqjen nga kryetar i PD.