VIDEO SKANDAL/ Banditët e Rilindjes në qendrën e votimit

Kodi Zgjedhor parashikon se përveç votuesit të radhës, vëzhguesve dhe komisionarëve asnjë person tjetër nuk mund të hyj në qendër të votimit. Madje edhe polici hyn vetëm nëse anëtarët e komisionit bëjnë një kërkesë me procesverbal.

Por nuk ndodh kështu në Krrabë.

Kjo video është një denoncim i fortë sesi disa persona të armatosur hyjnë në një qendër votimi si të ishin në një lokal.

Ngjarja ka ndodhur në Qendrën e Votimit, 16 30 në Krrabë.

Krrabe qender votimi from Koha Jonë on Vimeo.