LSI: Vetëm qytetin e Tiranës kemi marrë 100 mijë vota, në Qark 5 herë më shumë se në 2013

Nënkryetari i LSI-së, Luan Rama ka shpallur fitoren e kësaj force për qytetin e Tiranës, por edhe për mbarë qarkun, ndonëse numërimi i votave sapo ka nisur.Sipas Ramës, vetëm për qytetin e Tiranës LSI ka marrë 100 mijë vota, ndërsa në mbarë qarkun 5 herë më shumë se në 2013-ën.

“Më lejoni t’ju bëj të ditur se dhe nga komunikimi që është bërë vetëm në qytetin e Tiranës, por në qytet jo në bashki, në 11 njësi, numri i votuesve që kanë votuar pro LSI kalon mbi 100 mijë. Rezultati në qarkun e Tiranës rezultati i projektuar nga ne është 5 herë më i lartë se në 2013. LSI forcë e parë mbi këtë bazë. Nuk ka më asnjë shpresë për të qenë forcë e parë. Rilindja shkon në opozitë.”, tha Luan Rama.