Romeo Beckham, bëmë baba të të ngjaj

Kur bëhet fjalë për 14-vjeçarin Romeo Beckham ia vlen shprehja “Bëmë baba të të ngjaj”.

Ai që në këtë moshë ka filluar të kopjojë babain e tij David Beckham dhe është shfaqur me të njëjtin model flokësh.

Ata janë fotografuar së bashku gjatë koleksionit të modës Kent & Curwen, në London Fashion Week Men, të dilën.