Kourtney Kardashian, erotizëm dhe intimitet në Majemi

Një trup i përkryer, kostum banje i jashtëzakonshëm, “look” komplet i bardhë që në ujë shndërrohet ngadalë në transparent.

Prania në brigjet e Majemit të Kourtney Kardashian, mikson një seri detajesh pikante dhe rezultati është një pështjellim me shkallë të lartë erotizmi…