Disa FOTO të rralla të Princeshës Diana në plazh

Princesha Diana është veçuar gjithmonë për stilin e veçantë, gjë të cilën e ka treguar në çdo dalje të saj.

Mirëpo, kishte edhe një pasion tjetër për të cilin nuk është folur më parë; detin! Kalonte shumë kohë në plazh dhe këtë na i tregojnë edhe fotografitë që janë bërë publike vetëm kohët e fundit…

Fotografitë e mëposhtme janë shkrepur në kohë të ndryshme por princesha ka qenë në çdo rast elegante