Big Brother/ Olsi dënohet të trajtojë mirë Fiorentinën

Ndërsa Olsi dhe Fiorentina janë të shtrirë në krevat ata fillojnë të debatojnë me njëri-tjetrin, për shkak të xhelozisë së shfaqur nga kjo e fundit për partnerin e saj. Fiorentina i kërkon që të sqarohen, ndërsa Olsi i kthen kurrizin dhe nuk pranon t’i flasë.

“Ti nuk më ke respektuar mua, e ke thyer rregullin që në fillim fare. Nuk kam kapacitet me u marrë me ty dua të pushoj”, shprehet Olsi. E ndërsa Fiorentina vijon të ngulmojë për të biseduar me të, ai thotë nuk i intereson më asgjë, “Mbaroi tani, mbylla lojën”, thekson Olsi i cili vazhdimisht i thotë se me të do të sqarohet vetëm në dhomën e rrëfimit.

Pasi janë sqaruar me njëri-tjetrin, Olsit i duhet të vuajë edhe dënimin për qëndrimin ndaj partneres së tij dhe për këtë ai duhet ta trajtojë sa më mirë Fiorentinën ditën e sotme.