Basha i përgjigjet PS-LSI: Oferta ime – President nga populli!

Kryetari i PD-së Lulzim Basha ka deklaruar sot shprehimisht: Ta zgjedhim Presidentin nga populli!

“Na kanë ftuar këtë javë për punën e Presidentit! – tha Basha në çadrën e protestës. – “Ne i kemi votat po hajdeni ta bëjmë me konsensus! Ne i kemi paret po hajde ta blejmë bashkë!” – Sikur po blejmë ndonjë viç për drekë?! Pse, i kujt është Presidenti? I I Ramës, i Metës apo i Bashës? Ndaj dhe oferta ime është: të zgjedhim Presidnet nga populli!

Ndaj ju japim vetem nje dhe vetem nje oferte: ta ndryshojme Kushtetuten dhe ta zgjedhe populli shqiptar!