Mësuesja myslimane, shpjegon se si burrat duhet t’i godasin gratë (VIDEO)

Një mësuese myslimane ka treguar sesi burrat të rrahin gratë më shkop, gjatë një takimi në Sidnej. Sipas saj dhuna e burrit ndaj gruas është një “bekim”.

Mësuesja e cila jep mësim në shkollën fillore Reem Allouche, tregoi mënyrën sesia burrat duhet të gjujnë gratë me shkop, nëse ato janë të pabindura.

Gjatë diskutimit prej 30-minutash ku ishin të pranishme dhe gra të tjera me shami, ajo e ka përshkruar rrahjen si një “akt simbolik”.

Në një video, e cila është postuar në Facebook-un, e Ms Allouche, ajo tregon se burrat duhet të përdorin shkopin për të dhunuar gratë.