Sasi rekord hashashi në Përmet

Policia e Shtetit në bashkëpunim me Shërbimin për Çështje të Brendshme dhe Ankesa po zhvillojnë prej disa orësh një operacion të madh antidrogë. Në fshatin Pagri të Përmetit është zbuluar një magazinë me një sasi të konsiderueshme lënde narkotike.

Në operacion janë përfshirë antidroga, Forca e Posaçme Operacionale, Drejtoria e Policisë Gjirokastër,  Sh.Ç.B.A dhe Policia e Përmetit. Operacioni është në vijim dhe pritet të ketë arrestime edhe në rradhët e policisë.