FOTOLAJM/Analistët e medias duke folur për situatën politike

Përveç debateve në studiove televizive dhe në media situata politike është temë e përditshme e takimeve mes gazetarëve dhe botuesve.

Në ambientet e hotel “Rogner” janë fotografuar sot gazetarët; Blendi Fevziu, Andi Bushati, Baton Haxhiu dhe Nikoll Lesi, teksa diskutojnë për zhvillimet e fundit politike.