“Harbimi” i femrave mbrëmë për 8 marsin, dalin fotot +18

Tashmë është bërë traditë që më 8 Mars, gratë shqiptare të “harbohen” në klubet e natës. Edhe këtë vit nuk kishte si të ndodhte ndryshe, ku mbrëmjen e djeshme femrat festuar 8 marsin, festën ndërkombëtare të gruas edhe pse në vende të ndryshme të botës, 8 Marsi është protestë e grave.

Por gratë shqiptare sigurisht ajo kategori që ka mundësinë, zgjedhoi të argëtohet. Duket se performanca e striptistëve dhe striptisteve në këtë datë, po kthehet në një ‘traditë’ për klubin e natës ‘Moscow Club’ dhe ajo që vihet re edhe nga këto pamje është prezenca e madhe e femrave.

Më poshtë janë disa nga fotot e shkrepura mbrëmjen e djeshme teksa femrat kanë festuar mes djemve dhe femrave gjysmë të zhveshura.

17155777_1426996300665238_9218668513705888884_n17191245_1426995907331944_3257658977981811520_n17159015_1426996180665250_5206785068397906830_o17098722_1426995637331971_203505686434704804_n17203132_1426996283998573_8403902997193348044_n17192545_1426995757331959_5076813298056254521_o17157407_1426996137331921_94204152792518437_o17190917_1426996033998598_5206247220724264538_n17103355_1426996307331904_8478339794549257233_n17190968_1426995537331981_1636170826599325416_n17191087_1426995540665314_2308135834613903667_n17211789_1426995950665273_8895148449790463050_o17190517_1426996160665252_8517124874487319932_n17190722_1426995650665303_3992282011265808182_n17192353_1426995543998647_4065195865440636480_o17212022_1426995803998621_7948070988619529607_o17190711_1426995920665276_7260433581029331759_n14717149_1426995807331954_3218979999589634999_n17202945_1426996057331929_7047718891081048191_n